De man is zichzelf
De Barber Shop bij je thuis

Het dragen van een baard is allang weer cult – en baardverzorging is nu zo ongecompliceerd en betrouwbaar als nooit tevoren. De man wordt thuis gewoon zijn eigen barbier. Het hoogwaardige scheerassortiment van Tabac Original Barber Shop at home omvat baardshampoo, baardwas, baard- en scheerolie en de populaire scheercrème en aftershavelotion.

Het scheerritueel in 4 stappen is modern, markant en mannelijk – net als de baard die ermee wordt verzorgd en gestyled. De scheerproducten van de Tabac Original Barber Shop at Home zijn perfect voor overtuigde baarddragers en voor iedereen die in de badkamer met niets minder tevreden is dan met hét geur- en scheericoon.

 

Perfect afgestemd

Gezamenlijk vormen de perfect op elkaar afgestemde verzorgings- en geurproducten van Tabac Original Barber Shop at Home een 4-stappenritueel: Tabac Original Baard Shampoo & Conditioner zorgt voor reiniging en verzorging van de snor en de baard (Pre Shave) en dankzij de scheercrème kan het mes optimaal zijn werk doen (Shave). De baard- en scheerolie vervult een dubbele functie: het kan voorafgaand aan het scheren als scheerolie in de baardharen worden gemasseerd en voorkomt irritatie dankzij de beschermende film (Shave). Net als de scheercrème is de scheerolie perfect om de contouren in vorm te brengen, omdat in vergelijking met schuim en zeep het zicht op de baard niet wordt verborgen. Na het scheren blijft de verzorgende olie in de baard, wat voor glans en soepelheid zorgt (Styling). De aftershavelotion is cult – al meer dan 60 jaar is het een van de meest populaire producten in zijn soort (After Shave). De baardwas geeft de styling de finishing touch (Styling)

Tabac Original – een merk met stijl en karakter

Sinds de lancering van het merk in 1959 zweren mannen bij Tabac Original – de unieke, onmiskenbare geur is al 60 jaar een constante metgezel van de traditiebewuste geurliefhebber. En het iconische merk gaat met de tijd mee: niet in de laatste plaats met de Tabac Barber Truck, waarbij professionele barbiers op verschillende typische locaties volgens alle regels van de kunst scheren met de 47 producten van Tabac Original. Baarddragen is vandaag de dag een statement – net als het gebruik van Tabac Original.

Ontdek onze producten
 • “Het scheerritueel in 4 stappen is mijn persoonlijke spa-moment in het dagelijks leven.”

  Yannik S.
  Barber Shop-klant
  September 2021

 • “Zowel de geur als de verzorgende werking heeft me overtuigd!”

  Marc L.
  Barber Shop-klant
  Februari 2021

 • “Sinds ik de producten van Barber Shop at Home gebruik, ziet mijn baard er niet alleen verzorgder uit, hij voelt ook beter aan.”

  Uwe Barber
  Shop-klant
  Mei 2022