NO RISK – NO RIDE!

De nieuwe geur Tabac Wild Ride heeft een mannelijk-aromatische uitstraling die allesbehalve gewoontjes is. Aluflacon pakken, sprayen en op pad. Sleur en saaiheid behoren tot het verleden. Ongeacht waar, wanneer en met welk doel, het motto blijft: no risk – no ride! Tabac Wild Ride biedt vanaf half september 2022 een opwindende veganistische geurlijn die het verlangen wekt naar het volgende avontuur. Dus op naar de volgende ervaring, enjoy the ride!

Producten kopen
 
Een citrus-houtachtige, aromatische geur met vibrerende kracht

Alleen al de aparte componenten van de geur stralen de explosieve meeslependheid van Tabac Wild Ride uit.

Een citrus-houtachtige, aromatische geur met vibrerende kracht – dat is Tabac Wild Ride. De zoet-pittige sprankeling van appel, de levendig-kruidige geurnoot van kardemom en de waardevolle geraniumolie, bekend om zijn stimulerende werking, peppen de geur flink op in de topnoot. De groene noot van de ongewoon kruidig-frisse boomhars Elemi SFE laat de geur in combinatie met pittig mos en verleidelijk amber vibreren in het hart, totdat balsamrijke wierook, houtachtige vetiver en mystieke patchoeli een finale vol adrenaline inzetten – deze geur heeft alles in zich.

Topnoot

Appel
Kardemom
Geranium

Hartnoot

Elemi SFE
Mos
Amber

Basisnoot

Wierook
Vetiver
Indonesische patchoeli

Een geur die doet smachten naar het volgende avontuur!

Op de longboard langs de zonnige kust van Californië of waaghalzerij op de motorcrossbaan: wees voorbereid op het volgende avontuur, waarbij vrijheid, plezier en adrenaline centraal staan! Met Tabac Wild Ride verschijnt in 2022 voor het eerst een geurconcept voor jonge mannen, dat in combinatie met de kernwaarden van Tabac Original en de kenmerken "young, wild and free" precies de tijdgeest raakt. Van geurbeleving tot verpakkingsontwerp, de categorie mannengeur is opnieuw vormgegeven.

Enjoy the ride!

Een opwindende geur die het verlangen naar avontuur opwekt en de tijdgeest van het nieuwe en onbekende volgt. Het resultaat is een bijzondere geur, met afwisselend klassiek-mannelijke en absoluut onverwachte noten. Ook de aluminiumflacon vertegenwoordigt optisch en tastbaar een innovatie in de geurwereld.

Ontdek onze producten

Revolutionair
Verpakkingsontwerp

Het innovatieve design van Tabac Wild Ride is een visueel statement – nonchalant, ongeëvenaard en van hoge kwaliteit. De vouwdoos en de fles vallen direct op door het heldere signaalrood met zwarte elementen. De veganistische geur wordt geleverd in een duurzame flacon van gerecycled aluminium. Door de stijlvolle metallic look komt het nieuwe, cleane logo van Tabac zeer goed tot zijn recht. Een ander hoogtepunt is de clipsluiting waarmee je met slechts één klik op geuravontuur gaat. Dit robuuste ontwerp is absoluut geschikt voor alledag en wordt een individuele trofee dankzij de sporen van samen beleefde avonturen.