Vragen over het merk TABAC

Sinds wanneer bestaat Tabac?

Het eerste product onder de naam Tabac werd gelanceerd in 1951, maar de uitbreiding van het merk volgde vooral in 1959. Tabac bestaat dus al meer dan 60 jaar.

Hoe is Tabac ontstaan?

Het merk zag het levenslicht in juni 1951, toen de zeep Tabac speciaal voor mannelijke klanten op de markt werd gebracht. Dat was uniek in de parfum- en cosmetica-industrie, die tot dan toe de man nog niet als consument had ontdekt. En in 1959 was het zover: Tabac Original kwam met een AfterShave Lotion, een Pre Electric Shave en een Eau de Cologne, wat een regelrechte bestseller werd. Om voortdurend aan de behoeften van de tijd te voldoen, wordt het Tabac-assortiment continu uitgebreid met nieuwe producten.

Wat kenmerkt Tabac? Waarom heeft Tabac al zo lang een leidende positie in de Duitse mannengeurwereld?

Tabac heeft tientallen jaren aan geur- en scheerervaring en past zich aan de behoeften van de tijd aan. Het Tabac-assortiment biedt voor iedereen een optimale oplossing.

Is Tabac een geur- of scheermerk?

"Tabac brengt de geur- en scheerbeleving samen. Oorspronkelijk bracht Tabac een onmiskenbaar geparfumeerde zeep op de markt. Sindsdien is het assortiment uitgebreid met zowel geurwater als scheerartikelen. Ontdek onze Barbershop at Home! "

Wat is het verschil tussen Tabac Original en Tabac Man?

Tabac Original is sinds 1959 de klassieker onder de moderne mannengeuren. Tabac Man blinkt uit met een krachtige, masculiene geurcompositie voor zelfverzekerde en sterke mannen.

Waar komt Tabac vandaan?

Tabac komt uit Duitsland en wordt daar volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd.

Waar wordt Tabac geproduceerd?

Tabac wordt geproduceerd in Stolberg (Rijnland) in Duitsland.

Voor wie is Tabac bedoeld?

Tabac is een symbool voor onmiskenbare mannelijkheid en biedt optimale oplossingen voor de geur- en zorgbehoeften van moderne mannen.

Wat is de juiste verzorgingsroutine voor mijn baard?

Tabac Original onderwerpt je baard aan een scheerritueel in 4 stappen. Als voorbereiding op het scheren biedt de Tabac Original Beard Shampoo & Conditioner reiniging en verzorging van snor tot baard. De Beard & Shaving Oil kan voorafgaand aan het scheren als olie in het baardhaar worden ingemasseerd en voorkomt irritaties dankzij zijn beschermende film. De Shaving Cream laat het mes optimaal glijden bij de natte scheerbeurt. Net als de Shaving Oil is de Shaving Cream perfect om de contouren in vorm te brengen. De olie blijft na het scheren als verzorging in de baard en zorgt voor glans en zachtheid. Na het scheren is de After Shave Lotion een must: al meer dan 60 jaar is het een van de meest populaire producten in zijn soort. Tot slot geeft de Beard Wax de finishing touch aan je styling.

Hoe kan ik mijn huid na het scheren het beste verzorgen?

Na het scheren verzorg je de aangedane huid het beste met aftershave-artikelen, zoals After Shave Lotions van Tabac of de Tabac Original After Shave Balm. Deze producten hydrateren je huid en zorgen voor een langdurige verzorging.

Wat is de Tabac Barber Truck?

De Tabac Barber Truck is een rijdende barbersalon die aanwezig is op onder meer muziekfestivals en daar een klassieke scheerbeurt met mes aanbiedt.