Dynamische frisheid
voor echte mannen

Het concept is geïnspireerd door de trend van vakmanschap, gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid en traditionele vervaardiging. En zo sluit ook Tabac Original Craftsman aan op een lange traditie – de klassieker Tabac Original blinkt al sinds de jaren 50 uit met de versmelting van mannelijkheid en klassieke geurelegantie.

Producten kopen
 
Een tijdloze, markant-aromatische herengeur

Met de uitgesproken en pittig-frisse geurnoten ensceneert Tabac Original Craftsman de herenparfumerie op moderne, nuchtere wijze. Een uitgesproken geurstatement in het portfolio van Tabac.

Een tijdloze, markant-aromatische mannengeur die door de vibrerende combinatie van citrusnoten en peper eerst de aandacht trekt, dan door de verleidelijke tonkaboon warmte en moderniteit uitstraalt en ten slotte een basis van hout en leer induikt. Alleen al de aparte componenten van de geur stralen de originele frisheid van Tabac Original Craftsman uit: de zoetige pittigheid van de grapefruit, de levendige geur van bergamot en de waardevolle geraniumolie, bekend om de stimulerende werking. In het totale spel van geuren geven ze Tabac Original Craftsman de karakteristieke levendige frisheid.

Topnoot

Grapefruit
Bergamot
Zwarte peper

Hartnoot

Lavendel
Geraniumolie
Tonkaboon

Basisnoot

Vetiver
Patchoeli
Leer

Een geur voor de man die het heft in handen neemt

Zonder zelf aan de slag te gaan, lukt het niet! Dit is de geest van Tabac Original Craftsman, een creatie die vastberadenheid, ijver en enthousiasme uitstraalt in een aromatische geur. Perfect voor makers die zonder met hun ogen te knipperen het heft in handen nemen. Die bij uitdagingen nonchalant de mouwen opstropen en liever zelf aanpakken dan anderen het werk te laten doen. Die alles doen voor hun naasten en net zo gepassioneerd zijn bij het nastreven van hun eigen belangen. De lancering is een eerbetoon aan de populaire geur Tabac Original, die al 60 jaar onmiskenbare mannelijkheid vertegenwoordigt. Met Tabac Original Craftsman verschijnt vanaf medio juli 2019 onder de merkparaplu Tabac een fris geuralternatief voor de klassieker – nieuw leven ingeblazen door een levendige en levendige geurcombinatie.

CRAFT IT!

Dynamische frisheid voor echte mannen: dat is Tabac Original Craftsman. Het concept is geïnspireerd door de trend van vakmanschap, gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid en traditionele vervaardiging. En zo sluit ook Tabac Original Craftsman aan op een lange traditie – de klassieker Tabac Original blinkt al sinds de jaren 50 uit met de versmelting van mannelijkheid en klassieke geurelegantie. Met de uitgesproken en pittig-frisse geurnoten ensceneert Tabac Original Craftsman de herenparfumerie op moderne, nuchtere wijze. Een uitgesproken geurstatement in het portfolio van Tabac.

Ontdek onze producten

Opvallend
verpakkingsontwerp

Het ontwerp van Tabac Original Craftsman staat voor nieuw vormgegeven traditie. De dominante fles in amforavorm – geïnspireerd op de klassieker Tabac Original – ligt nu bijzonder goed in de hand: het matte, ruwe oppervlak en de grijpbare, ruitvormige dop zijn precies goed voor de man die graag aanpakt! De eenvoudige belettering in zwart en rood onderstreept het contrast met de grijze kleur van de fles. De moderne kleurstelling wordt ook weerspiegeld in het ontwerp van de vouwdoos, die zich in verschillende grijstinten presenteert en het dynamisch-krachtige karakter van Tabac Original Craftsman benadrukt.

 • “Een nieuw vormgegeven klassieker. Heel fijn voor dagelijks gebruik en in de vrije tijd”

  Julius H.
  Tabac Original Craftsman-koper
  September 2021

 • “De geur is niet zo opdringerig en perfect voor elke dag”

  Leon K.
  Tabac Original Craftsman-koper
  April 2022

 • “Ik draag eigenlijk bijna nooit parfum, maar met deze geur voel ik me gewoon goed”

  Jörg D.
  Tabac Original Craftsman-koper
  Mei 2020